Friday, November 03, 2006

Succen fortsätter

Har fått in mängder av roliga erbjudande. Hare Krishna, onda hiphoprecensenter, väldsberömda serieskapare... du nämner det, dom bokar mig. Var inte sämre, kör hårt, gå in på www.simons120dagar.com och anmäl ditt intresse du också. Vid årsskiftet tänkte jag gå ut med en preliminär resplan. Skriv lite frågor och kommentarer här i bloggen så att jag vet att jag inte famlar i mörker.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

verkar vara många som nappat på din ide o jag var nog bland de första att anmäla mig :) hoppas att det kommer att gå ihop sig och fortsätt att posta i denna blogg för nu har jag den i favoriter..

5:57 PM  
Blogger Simon G said...

Ja, nu funkar det att posta för allmänheten. Ska lägga upp en länk snart från Smålandsposten, som skrev lite om projektet som vi så skämtsamt kallar för "S120D".

12:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

vem är den onde hiphoprecensenten?

3:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

Naturligtvis respekterar jag folks integritet i detta projekt och lämnar inte ut några namn i vanliga fall... men det är Tony Ernst.

12:45 AM  
Anonymous Anonymous said...

tony+hiphop och jag tänkte genast på den där liraren från ZTV, men tydligen inte hehe.. oh well, ska inte be dig outa fler människor :)

4:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

ska du åka fram och tillbaka i landet som en jojo typ skåne på tisdag norrland på onsdag eller gör du en välplanerad rundtur? Stockholm-Norrland är Connex "Norrlandståget" det billigaste alternativet. Om jag var du så skulle jag köpa en gammal skrotbil för några tuselappar och tanka den med stulen disel. min pappa är bonde så vi har många tusen liter disel som du kan få tanka av...

1:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ska försöka göra en regelrätt rundtur. Har inte bestämt om jag ska avverka Sverige medsols eller motsols bara...

10:43 AM  

Post a Comment

<< Home