Thursday, February 08, 2007

Fullbokat.

Då var alla datum inbokade. 120 stycken. Fick mycket fler intresseanmälningar än jag räknade med. Senast jag räknade hade jag fått erbjudande om 380 dagar.

Jag hade inte heller räknat med att det skulle kännas så svårt att behöva tacka nej till folk. Många som jag jävligt gärna hade velat träffa föll utanför pga olika anledningar. Jag försökte sätta ihop en smidig resväg och fick prioritera därefter. Den slutgiltiga kartan blev ganska krånglig i alla fall. Jag ska spela med Las Palmas och besöka lite olika evenemang som gör att jag måste hatta fram och tillbaks ganska mycket.

Tyvärr gav jag nog intrycket att allting var klappat och klart till många, som i slutänan inte fick plats i schemat. Jag skrev att jag skulle höra av mig senare och liknande. Alla som anmält sig står kvar som reserver, men det är ganska liten risk att jag kommer förbi om jag inte har hört av mig med ett datum vid det här laget.

Frågan är nu om jag ska skicka mail till alla som inte kom med. Är det god kotym? Räcker det med ett sånt här blogg-inlägg? Det hade tagit mig nästan en arbetsvecka att skicka ut såna mail till alla... och jag har sjukt mycket som måste fixas innan resan. Jag ska inte tråka ut er med hela listan, men jag kan nämna f-skattedeklaration som en liten aptitretare.

Ifall tillräckligt många skriver kommentarer om att det är dålig stil att inte höra av sig mer än så här, kanske jag prioriterar mailutskick för att svalka mitt samvete. vad säger ni?