Monday, October 08, 2007

Min prao

Jag ska ha en föreläsning om tecknade serier i nästa vecka. Kungsholmens bibliotek i Stockholm är platsen, gratis att titta och här finns övrig info

31% av Simons 120 dagar-boken ligger nu utskriven och färdig i plastfickor i en pärm. "Mysigt" säger vi om det.

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Simon! Jag lovar att köpa den boken. Förlåt om jag låtit lite negativ i tidigare kommentarer... Det har egentligen inget med dej att göra utan går hellre att skylla på mitt humör,iofs, plus att jag faktiskt var lite besviken över att det inte var någon skäggstubb på T -Shirten. Men det är lugnt. Mina favoritlåtar med Las Palmas är "Du och jag" och "Kind emot kind".

/Ditt Fan, Andreas

2:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

Simme! Jag drömde för ett par nätter sedan om en låt som du skulle göra. Jag hade kommit på låttexten och försökte pitcha idén till dig. Minns inte hur det gick eller någon text, men låten hette "slicka din slav". Vill du göra en låt på det med Las Palmas? Kanske blir nåt... 31% av boken klar? Ja, dåså!

/Pandi

4:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

Pandi, jag brukar hata att få såna förslag på låtar och serier, men titeln "Slicka din slav" var faktiskt väldigt bra. Just nu tecknar jag heltid med den här boken och hinner inte med att göra så mycket musik, men vi får väl se i framtiden.

2:41 AM  
Anonymous Anonymous said...

31% - spännande! Blir den klar till jul? I så fall ska hela släkten få ett ex var. Eller två kanske om den är billig. Annars bara ett var.

8:50 AM  
Anonymous Anonymous said...

Boken kommer att vara färdig i slutet av mars och komma ut i slutet av april. Det får bli en påskpresent istället. Billig blir den då den släpps i originalpocket.

3:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hur gick seriekursen? Såg den i viss mån "hotta" planschen i fönstret härom veckan, oväntat rolig serie (av vem?).

12:18 PM  
Anonymous Anonymous said...

Föreläsning gick bra. Jag pratade om dig bl.a. Vet faktiskt inte vem som gjorde den där serien.

4:34 AM  
Anonymous Anonymous said...

Mitt namn i tr.. eh, i etern (i viss mån)!

12:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

få tummen ur simon! vill ha boken nu. var på fest i gbg hemma hos ditt ex Lex. jag utsåg mig själv till DJ och spelade enbart lasse p. en smått konstig känsla spred sig i huset.

7:17 PM  
Anonymous Anonymous said...

Det är svårt att få ur tummen längre än såhär... jag jobbar heltid med boken (9-5, måndag till fredag)... den kommer i slutet av april.

8:20 AM  

Post a Comment

<< Home